söndag, april 19, 2020

Flyttat in i lägenheten nu, Wings for life, mmLöpbandet och Skiergen på plats. Mannen som drar i maskinen är den gode Adam Larsson. Stort tack till Johan, Simon, Emil och Adam som hjälpte mig med flytten!

Hej på er. 

Igår så lämnade jag huset för gott och rullade till lägenheten för att bo där. Det blev sent innan jag blev klar med all flytt. Har några saker kvar fortfarande. Känns ändå vemodigt och tråkigt, speciellt nu när flytten är ett faktum. Svårt att sova inatt och en ensam känsla infann sig. Trist. Känns rätt värdelöst just nu och jag vill inte bo här ensam resten av livet. Men jag antar och hoppas att det vänder. Det har gått några oerhörda mängder pengar i denna flytt, då jag köpt allt nytt. Är inte klar än heller, usch. Fattigdomen är ett faktum just nu, (så ett Swish-bidrag till 0761664997 hade inte varit fel.) Nej, lite bittert och ledsamt nu, men jag får försöka intala mig att det kommer vända. 
_____

Den 3:e maj ska jag springa Wings For Life World Run. Det hoppas jag du gör också! Min bloggkollega och kompis Erik Wickström har noterat att jag ska springa i hans lag: ”Republiken Borås”!
_____

Idag ska jag iväg för att handla lite mat, några fler saker som behövs för att bo här och så vidare. Därefter ska jag springa 10 kilometer i typ tröskel. Får se hur det går, känner mig seg just nu, men det är jag ju alltid numer. 

Inga kommentarer: