fredag, april 10, 2020

Gnetar på i lägenhetenHej på er.

Jag är glad att jag är ledig nu. För det är svårt att fokusera på annat än renoveringen. Dessutom vill och behöver jag trycka in lite träning också. Igår så började vi med att inhandla färg och allt där till på färgaffären. Därefter så köpte jag också en kaffemaskin, en dammsugare och en till sonos one-högtalare. Det drog iväg igår. Brände långt över en månadslön igår och det lär inte ha stoppat där. Kämpa Adam! Ni får gärna köpa min cykel, så jag får in lite kapital. Eller swisha en påskgåva på : 0761664997, tack, (det dyker alltid upp några swish när jag frågar, så jag kan inte låta bli, förlåt)!

I lägenheten så blev jag så jävla stilig till en början. Sprang omkring och gjorde lite här, lite där och så vidare. Utan plan och struktur. Men till slut kom jag igång. Vi hann med att täcka golvet i sovrummet, spackla igen hål i de väggar som ska målas, ta bort handtag på garderober och dörrar, måla dörrar och garderober. Så någonstans hann jag ändå igår, vilket känns skönt. 

Idag så är tanken att jag ska köra ett kortare skierg-pass och sedan bege mig till lägenheten igen. Kommer få hjälp av Amanda, mamma och Alfons. Bland annat med inhandling av köksgeråd med mera på IKEA. Det känns bra och något jag är tacksam över. 

Är det någon som vill komma förbi och umgås, hjälpa till med målning, snacka skit eller liknande så är det bara att höra av sig. Inom kort så skulle jag också behöva hjälp med att flytta löpbandet, så då vill jag gärna ha hjälp! Tack på förhand. 

Vi hörs! 

Inga kommentarer: