onsdag, april 15

Logos med tryck


Hej hej där, bloggvänner.

I dagens samhälle så är det viktigare än någonsin att synas som företagare, jag påstår det i alla fall. Det kryllar ju av konkurrenter där ute och då gäller det ju att inte bara göra ett bra och kvalitativt jobb. Du måste som sagt synas också, det är inte bara via reklam på olika kanaler såsom TV, radio, internet, med mera.

Nej, ett ytterligare steg är ju att ha diverse prylar med tryck på. Hos PR-Gruppen så hittar du allsköns produkter att köpa för att sedan sätta din, eller ditt företags personliga prägel, eller logga på. det kan vara allt ifrån energidryck, kläder, banderoller, USB-Minne med tryck, tröjor och så vidare i all oändlighet.

Jag kollade in sidan just och tycker den är riktigt schysst! Lätt att hitta på den, dom verkar använda sig av högkvalitativa leverantörer av produkterna och dessutom så erbjuder dom riktigt bra priser. Jag ska nog ta mig en funderare om inte jag ska fixa lite grejer även till mig?! Dom erbjuder ju ett väldigt stort sortiment av profil- och reklamprodukter, så du hittar ju inte någon sida med mer grejer. Jag har bläddrat väldigt länge och inte ens varit i närheten av att se allt!

Inga kommentarer: