lördag, april 11, 2020

Målar, målar och målarTjena!

Det känns ändå som att jag kommit någonvart i lägenheten nu. Igår hann jag med att måla klart innerdörrarna, garderoberna, taket i sovrummet, väggarna i sovrummet och väggarna i hallen.

Idag väntar ny målning av väggar i sovrum och hall. Sedan blir det målning av golvlister i de två rummen. Därefter tror jag inte jag har så mycket målning kvar faktiskt. Det känns riktigt skönt.

Jag är glad att jag tagit och fått hjälp av min gode vän David Holmström kring allt med målningen. Han har dels gett mig ett väldigt bra pris på bra målarfärg från Flügger, dessutom så ställer han alltid upp och svarar på frågor! Väldigt uppskattat. Han låter hälsa att han gärna hjälper andra runt om i Sverige med både bättre pris och hjälp vid målning. Kontakta honom på: david.holmstrom87@hotmail.com

Det är riktigt jobbigt att måla har jag märkt. Men nu så ser jag ändå slutet och då känns det ändå överkomligt. 

Efter målningen så är det mer småsaker som att skruva ihop möbler, fixa lite detaljer och sätta upp taklampor kvar. Kan dock ha glömt något. Men till den 29 april när inflyttning är så ska det vara klart i alla fall! 

Jag skulle som jag nämnde igår vilja ha hjälp med att flytta löpbandet från huset till lägenheten inom någon vecka. Någon som är sugen?

Inga kommentarer: