torsdag, april 02, 2020

Mysig morgoncykling med AlfonsDenna bild gillar jag. Väldigt söt liten kille!
Glad hela morgonen idag...
...Ända tills han insåg att han inte fick ta med sig sin leksakstraktor in på dagis. Traktorn som han hållit i handen hela vägen hemifrån. Då blev han arg. 

Tjenare!

Idag var det min tur att skjutsa Alfons till dagis. Då jag var så tjock igår med mitt godisätande så var det perfekt att börja dagen med cykling. Dessutom slipper jag slita på Benzen och slipper lägga pengar på bränsle. Bara positiva saker alltså! Dessutom bjöds det på några plusgrader och ett härligt solsken. Istället för att åka bil och bli ännu fetare så kunde jag få in cirka 15 kilometer och 45 minuter cykling. Bra morgon. 

Är dock väldigt trött idag igen. Sömnen blir inte bra av att sova i soffan och av en hetsig hund som väcker mig hela tiden. Inatt ska jag släppa in honom i sovrummet, så jag får lugn och ro. 

Min plan är att springa ett distanspass i eftermiddag. Tänkte också försöka köra en del hopp. Tror det är bra att försöka göra något mer än att bara springa, eller åka skidor/rullskidor. Det kan behövas lite spurter, hopp, spänst, styrka och så vidare. Dels blir det ett ”roligt” avbrott, men det kan också ge lite extra skjuts i muskulaturen! Så idag tänkte jag lägga in det någonstans halvvägs i träningen. Jag sticker ju inte under stol med att dessa extrasaker är något som jag gör för att försöka bli smalare och mer vältränad också. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: