söndag, april 12, 2020

Rullar på med renoveringen och en timme klassiskt igår

Hej på er. 

Jag hann aldrig skriva om gårdagens träningspass. Men det var inget märkvärdigt:

- En timme klassiskt på fyror i Skräddarbacken 
- 10 stakimpulser om 25 stavtag vardera 

16 kilometer, 300 höjdmeter, 137 snittpuls. 

Lagom pass även det. 

Efter träningen så drog jag till byggmax för att handla pärlspontskivor och lite golvlister. Fick träffa den gode Jesper Nyström som jobbar där, trevligt. 

Drog sedan till lägenheten där jag målade klart alla väggar som skulle målas och fixade sedan klart stora delar av Alfons lilla rum. Fick hjälp och sällskap av mamma. Blev ganska nöjd över resultatet, speciellt med tanke på att jag har tummen mitt i handen vad gäller renovering. 

Jag fixade dit handtagen på innerdörrarna och gjorde lite småfix innan jag klockan 23 gav upp för dagen. 

Några bilder:Idag så ska jag springa träningstävling i Stångtjärn, cirka 8 kilometer. Känner mig väldigt trött just nu. Men hoppas det går över. Senare väntar mer renovering, men det mesta av det jobbiga börjar bli klart nu!

Inga kommentarer: