lördag, april 04, 2020

Takläggare Stockholm satsar på omdömen


VM tak & Fasad lanserar nu en ny kundfokuserad hemsida där kunder kan läsa omdömen och referenser med hänsyn till företagets tidigare utförda uppdrag. Lanseringen kan ses som bolagets fortsatta investering i att bygga förtroende och tillit.Söker du efter en billig takläggare i Stockholm? Är god service viktigt? WM Tak & Fasad utför många olika typer av uppdrag på både villor och större fastigheter i Stockholm med allt ifrån takrenovering och takomläggning. WM Tak & Fasad i Stockholm lägger taktegel i form av såväl betongpannor som lertegel samt tegelprofilerad plåt.WM tak & Fasad har gått från att vara en mindre firma till en riktigt uppstickare, vars vision är att vara det givna valet när det kommer till takläggare Stockholm. Effektivitet, kunskap och god service är något som deras kunder sätter pris på och därmed vill firman fortsätta arbeta med dessa bitar. Hos WM tak & Fasad är det ingen tvekan om att det är fullt fokus på kunderna, och där tak och takbyten står i fokus. Omdömen och referenser är de nyaste tillskotten på deras hemsida. Här kan man läsa vad tidigare kunder säger om företaget vilket hjälper till att bygga trovärdighet och hjälper kunder att välja rätt takläggare.Numera har firman en varierande kundkrets som inkluderar allt ifrån privata villaägare och fastighetsinnehavare som vill investera i hållbara tak på sina hus eller nybyggen.

WM tak & Fasad är stolta över att ha en bred och gedigen yrkeskompetens. De menar att nyckeln till deras framgång är ett den personliga kontakten de skapar med varje kund, men även de kompetenser och kunskaper som teamet bakom WM tak & Fasad har samlat på sig genom åren.Om företaget

WM tak & Fasad är en firma som utför fasadrenovering och takrenovering inom hela Stor-Stockholm. Vi åtar oss också uppdrag som rör fönster, balkonger, stuprör, tilläggsisolering och trappor.

Inga kommentarer: