måndag, april 13, 2020

Tufft på gymetTjo!

Nytt gympass just avklarat. Trots att jag är rätt sliten och trött så gick passet klart över förväntan. Jag åkte rullskidor till och från gymet på mina elpexfyror. Körde klassisk teknik för att få med hela kroppen. Nu har den här årstiden med dödens storm börjat, så det blåser orkanvindar RAKT EMOT mig i vilken jävla riktning jag än åker. Jag håller på bli tokig av denna satans vind. Jag ser på löven på marken hur dom snurrar runt, så det är väl någon form av virvelvinds-variant, säkert bara i närheten av mig också. Jag fick i alla fall 20-22 minuter rullskidor och cirka 5,5 kilometer. 

På gymet så körde jag såhär:


- Uppvärmning: Frivändning + stöt 3 x 3 @ 50 kilo

-A) Variant på "Linda WOD": 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 reps med:
Marklyft 117,5
Knäböj 82,5
Bänkpress 72,5

2,5 kilo tyngre på varje övning än senast och cirka minuten bättre med tiden 23,57 min. Det gäller att beta av varje övning och reps innan man går vidare till ny övning och så vidare ner till 1. Man får vila hur ofta man vill.

- B) 5 varv med: 30” burpees (13 st) - 30” vila - 30” kettlebellsswing 24 kilo (17 st) - 30” vila

- C) TRX: Fem övningar, tre set, 8-16 repetitioner

Riktigt bra pass ändå!

Nu ska jag jobba i lägenheten.

Inga kommentarer: