fredag, maj 08, 2020

150 minuter klassisktHej och godkväll.

Nytt träningspass att slaviskt fylla i min suktande träningsdagbok:

2,30 timmar klassiskt
40,25 kilometer
470 höjdmeter
117 snittpuls
141 maxpuls
10 impulser á 15 stavtag sista timmen
Elpex IV

Jag hade äran att gästas av Adam Larsson under hela träningspasset idag. Skönt med sällskap för omväxlingens skull, trevligt sällskap dessutom. Vi höll till i Skräddarbacken under hela passet, förutom när vi åkte dit eller hem, såklart. Då det är löptävling imorgon så tog jag faktiskt sportdryck i vätskebältet, för att hålla energinivåerna uppe, tycker det funkar bra faktiskt och jag tränar nästan uteslutande med just sportdryck dagen innan tävling. 

Tyckte kroppen kändes piggare än igår, det var ett stort plus. Kul att få åka diagonalt och med frånskjut, tror det är bra! 

Nu ska jag kolla Stranger things. 

Hörs imorgon kära läsare.


Inga kommentarer: