onsdag, maj 06, 2020

20 x 60”-60”Trött kille
Dagens intervallfarter

Godkväll. 

Det gick ändå bra det där! Trodde inte benen skulle vara så pass pigga efter söndagens långlöpning och sedan två vilodagar. Men det gick ändå rätt bra och känslan var okej. 

Vi värmde upp en stund och betade sedan av 20 x 60”-60”. Hårt de första 60 sekunderna och jogg de andra 60 sekunderna. Inte ett stopp.

Jag lyckades hänga med de snabbaste i 10 intervaller och sedan släppte jag dom en aning. Dock så höll jag typ samma fart i alla fall och det är jag väldigt nöjd över! 

Sprang i mina Hoka Evo Carbon Rocket idag, för att få lite fart i benen. Känner dock av vaderna nu, men det brukar jag göra. Även känning på sidan mellan skinkan och ryggslutet. Gubbjävel. Men ett bra pass som sagt och bra känsla. Skrämde upp pulsen i 187 som max. 

Inga kommentarer: