fredag, maj 29, 2020

30 minuter backe på löpbandHej på er!

Det blev en trevlig kväll igår där mina föräldrar, min bror Jonatan och Simon Andersson kom förbi på lite fika. Så jag bröt sockerförbudet med tårtbit och 5-6 småkakor. Det får ändå anses som okej! 

Klockan 06,59 startade jag upp löpbandet för att beta av ett intervallpass. Såhär var upplägget:

Uppvärmning: 5 minuter @ 15 km/h, 1%

Intervallen: 30 minuter @ 11,5 km/h, 10% - 165 snittpuls, 176 maxpuls 

Nedvarvning: 5 minuter @ 15 km/h, 1%

Ett fint backpass med andra ord. Kände mig lite trött i benen, troligen från löpningen + spänsten i onsdags. Men i övrigt fungerade kroppen bra, så det var skönt. Kändes ändå kontrollerat, även om det aldrig kan bli riktigt lätt när man endast springer uppför, inte för mig i alla fall. 

Efter en dusch som sedvanligt avslutades med 60 sekunder på det kallaste så är jag nu redo för en arbetsdag. I eftermiddag väntar först Skierg-intervall och därefter ska jag iväg till Mellsta för att plocka in orienteringskontroller åt skolan. 

Trevlig fredag på er!

2 kommentarer:

David sa...

Blir inte dina grannar störda av din träning på balkongen? Brukar bli lite jobbiga vibrationer av löpning på band

Adam Steen sa...

Jag bor på bottenvåningen och det är betonggolv. Jag håller inte på mitt i natten. Så det får dom tåla.