torsdag, maj 28, 2020

36.Såhär ser han ut. Den nyblivne 36-åringen. Aldrig förr har jag varit så gammal som just idag. Ni kan ju tänka er. Eller kanske inte förresten. Den 28:e maj 1984 föddes jag, nu 36 år senare krigar jag oförtrutet på mot och med livets alla skeden. Bara att fortsätta ett antal år till. 

Idag känner jag mig något äldre än vad åldern säger. Men det är mest benen som gnäller, tack vare gårdagens fina löppass med efterföljande hopp. Dock så inbillar jag mig att träningsvärken är en aning mindre än senast. Så jag funderar på om jag kanske börjar bli lite mer härdad i benen trots allt. Jag kommer fortsätta med att försöka få till mina spänsthopp en gång i veckan. Dels för att jag inte har något gymkort längre, men också för att jag tror det gör mig till en bättre löpare. Jag har även en kettlebell på 20 kilo som är på väg till mig. Så jag kommer nog kunna underhålla styrkan hyfsat ändå. 

Jag har i det tysta fortsatt varenda dag med andningsövningarna från Vim Hof och även de kalla duscharna om en minut. Andningsövningarna gör jag innan jag ska sova och varje dusch avslutas med 60 sekunder på det kallaste. Jag tycker att det känns bra. Känner mig mer harmonisk. Men det kan ju också vara för att jag håller mig till bra rutiner vad gäller kost, träning och även sömn i viss mån. Det känns som att sömnen blir bättre av andningsövningarna faktiskt. 

Idag så väntar det ett tretimmars stakpass efter jobbet och därefter kommer mina föräldrar hem till mig på fika. Det blir trevligt. Visst kan jag känna mig lite misslyckad som sitter ensam i en lägenhet utan att ha någon. Men jag försöker fokusera på det positiva istället. Jag har det mesta jag behöver, har Alfons, kan träna mycket, har jobb, har en lägenhet som jag verkligen trivs i och så vidare. Allt annat kommer nog lösa sig tids nog. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: