måndag, maj 11, 2020

53 kilometer stakning i hela väderregistretGrov asfalt i Riset
Testade på rullskidbanan på Lugnet 


Snö, regn, hagel, stormvindar och solsken. Det var rejält varierat väder idag, minst sagt. I sista sekund innan jag åke från Borlänge så bytte jag från kort-kort till långbyxor och en underställströjaDet var nog räddningen det, för stundtals var det riktigt kallt. Men kul, det var det hela tiden. Faktiskt så är det inte så tråkigt att köra varken ensam eller länge, man är väl inte psyk för inte. 

Jag valde att åka min gamla favoritvända:Skuggarvet - Lugnet - Hoppbackarna - Hosjö - Danholn - Karlsbyheden- Kårtäkt - Ruptjärn - Riset - Sundborn - Skuggarvet

Vändan innehåller en del fina stigningar och totalt 740 höjdmeter. Fick in fina 3,10 timmar och 52,9 kilometer. Ett bra pass!

Under den sista halvtimmen från Sundborn ungefär så lade jag in tio impulser på 15 stavtag vardera. Jag måste ju få in lite speed och hårdhet. 

_____

Förutom att träna så har jag tidigare under dagen varit med Alfons och Amanda för att kolla ett nytt dagis åt Alfons. En stor anledning är för att få närmare dit. Kändes bra. Vi har även varit hem till Amanda på lite kaffe. Trevligt. 

Vi har även hunnit med att handla, bland annat tacos, det ska jag smälla i mig ikväll. Rutinerna måste ju hållas. 

I övrigt rullar väl livet på. Jag börjar förlika mig med tanken om att jag kommer leva singel resten av livet. Lika bra det, så slipper man anpassa sig efter någon annan och kan träna så mycket jag bara vill.

Imorgon ska jag jobba och vila. 

Hej. 

Inga kommentarer: