torsdag, maj 07, 2020

54 fina kilometer stakHej på er!

Det blev ju ett jäkla fint pass det där. Jag kom längre än vad jag trodde, både i kilometer och geografiskt på kartan, ska jag fortsätta såhär så måste jag omvärdera mina rutter och hitta på längre, så att jag slipper skarva på slutet som idag. Såhär såg turen ut på kartan:
Sportfältet - Norr Amsberg - Vallmora - Smedsbo - 293 - Aspeboda - Ornäs - Torsång - Islingby - Domnarvet - Forssa - Kvarnsveden - Sportfältet. Riktiga bruks-sosse-orter jag passerade idag. sjukt att jag själv bor där mitt i smeten, det trodde jag inte förr... Tider förändras.

Då jag var lite sliten från gårdagen så hade jag lägre puls än normalt. Stod på i ett högt AI-tempo på mina Elpexfyror, står aldrig och glider bara, utan försöker mata på uppför som utför, snittpulsen landade på 120.. Då var ändå snitthastigheten på goda 17,8 km/h och jag plockade 400 höjdmeter längs vägen. Tre timmar var jag ute totalt och hade roligt. Under den sista timmen så lade jag in tio impulser om 15 stavtag vardera. 

Kändes helt okej och jag kom in i ett gott flyt. Något sliten som sagt och lite trött i kroppen, men ett fullgott och bra pass helt klart. Imorgon väntar nya strapatser!6 kommentarer:

Jörgen sa...

Härligt att du bjuder på en vacker kraftledning i bakgrunden. 😊👍☀️

Adam Steen sa...

Givetvis!

Anonym sa...

Snart lika låg puls som Johannes Andersson

Adam Steen sa...

Ja. Men långt ifrån lika snabb

Anonym sa...

Peter sa.

Den politiska pendeln har/håller på att svänga inom klassiska sosse-nästen såsom pappersbruk/stål/tillverkningsindustri. T.o.m en övervägande stor del av LO`s egna medlemmar (lo undersökning) har sympatier med SD. Stor skillnad mot bara för 10-15 år sedan. (folk börjar se verkligheten av den havererade flyktingpolitiken)

M.Andersson får nog höja påsskatten till 50kr styck framöver + andra påhittade punktskatter för att kunna försörja alla nya medborgare.

Vore ypperligt tillfälle nu i coronatider att sätta folk i arbete, nu när det blir svårt för många säsongsarbetare att ta sig till sverige, som att sätta plant,plocka frukt/bär etc.

Förbannat bra blogg det här, inga krusiduller bara raka rör.

Mvh.

Adam Steen sa...

Enig. Tack så mycket