tisdag, maj 26, 2020

Åter på jobb, slutat med godis, dags att vlogga?Alfons hos farmor och farfar igår 

Hejsan!

Efter en fem dagar lång ledighet så var det idag dags att återgå till rutinerna igen. Känns ändå inte så betungande nu när sommarlovet står för dörren. Jag jobbar dock en vecka ytterligare, efter att eleverna slutar. Men från midsommar och drygt sju veckor framöver så kommer jag vara ledig. Med betalt dessutom. Det hör inte till vanligheterna i mitt liv. Jävlar vad timmar det ska bombas i sommar! Jag ska bli snabb och smal, det kan ni ge er på. 

Denna morgon innebar som alltid på tisdagar att jag lämnar Alfons på dagis och rastar Boris runt sportfältet. Det bjuds på riktigt fint väder och värme även idag, så shortsen åkte på. Nu får vi verkligen hoppas att sommar och värme är på ingång, på riktigt. 

Är lite trött idag. Dels efter den senaste tidens fina träning. Men också för att jag hade svårt att sova inatt, bland annat så var Alfons ledsen så han kom till mig. Men jag ska nog överleva dagen ändå. Min plan är att vila från träning idag, fasta och cykla för att hämta Alfons på dagis. 

Jag måste få klappa mig själv på ryggen, för jag har nu undvikit godis, godsaker, glass och annat sedan förra söndagen. Så över en vecka! Nu tror jag faktiskt mitt sötsug har lagt sig för stunden. Så ni som vill försöka sluta äta socker, håll ut i en vecka - tio dagar, så släpper det. Har inte druckit en droppe alkohol på över två månader heller. Bra där Adam. 

Har fått många fina kommentarer kring mitt lilla ”vloggande”. Är lite sugen på att dra igång en liten vlogg på sidan av. Men jag skulle ju behöva kamera, mikrofon (kanske), helst även en drönare och något redigeringsprogram. Har ni några tips här?

Vi hörs!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Börja vlogga! Har du Mac så redigera i iMovie

Adam Steen sa...

Ja kanske :) jag har det. Duger det programmet?

Anonym sa...

Skippa vlog.
Jag orkar aldrig ens börja kolla på såna, oavsett vem som gjort den...

Adam Steen sa...

Förstår dig. Men du representerar nog inte hela den svenska befolkningen :) och bloggen kommer ju vara kvar :)

Anonym sa...

Självklart ska du ha en vlogg!, kör det enkelt till en början med utrustning och ev redigering.

Adam Steen sa...

Vi får se då :)