måndag, maj 18, 2020

Bilder på mina favoriter och fortsatt seg
Några bilder på mina favoriter från den gångna helgen. 
En stor fördel att jag jobbar på skola är att jag får mat där. Men varje ledig dag så brukar jag svänga ihop en variant av bananpannkaka till lunch: fyra ägg, en banan, proteinpulver och en deciliter havregryn. Jag mixar ihop ingredienserna och lägger på frysta bär. 

Hej på er. 

Måndag idag igen och pappaledig. Jag är fortsatt sliten sedan gårdagen och förra veckans träning. Fick till en hyfsat bra sömn inatt, trots att jag blev väckt av Alfons kring 03,30, då ville han sova med mig. Själv kände jag av någon konstig halsbränna och oro i magen. Har fortsatt lite ont i magen och är trött. Hoppas det går över under dagen. Tanken är nämligen att köra ett sista gympass idag innan kortet går ut. Men blir jag inte piggare så får jag väl kosta på mig två vilodagar. 

Planen för övrigt idag är att hänga med Alfons och Boris. Vi ska nog kanske ut på en liten utflykt med cykeln. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: