onsdag, maj 20, 2020

Bilder, tvångsdusch, nya rullskidor och löpintervaller ikväll

Fin cykelpendling för att hämta Alfons igår. Men låt er inte luras av solskenet, det blåste otrevligt mycket motvind under både dit- och hemvägen. Någon som ens är förvånad?! Lek i lekparken igår eftermiddag. Jag bor cirka 10 meter ifrån den, perfekt!

Nämen hej på er. 

Onsdag idag och sista arbetsdagen för denna vecka. Ganska lagom kan jag känna. Det blev ju cykelhämtning av Alfons igår som ni märkte. Skönt att få röra på mig litegrann, har ju inte tränat sedan söndagens väggning.. Vi lekte sedan en stund i lekparken, innan det sen var dags att gå in för att avverka kvällens bestyr. Jag fick bland annat tvinga Alfons att duscha, inte jättetrevligt, men såklart ett måste. Efter mycket tjat och försiktighet med duschslangen så gick det bra till slut. När vi väl kommit igång så ville han inte sluta sen. 

Idag så har jag tänkt mig gå en ny drabbning med löpintervaller runt blodomloppet-banan. Denna gång är planen: 4 - 3 - 2 - 1 kilometer och jag hoppas att allt ska gå under 3,30-fart. Det borde gå, men jag är (som vanligt) osäker på formen och har även två vilodagar i bagaget, det kan ju slå lite hur som helst det. 

Jag beställde ett par Swenor-fyror igår från Skistart förresten. Mina bakhjul är snart slut på mina Elpex, även om jag har en uppsättning till. Jag verkar inte få några nya skidor eller hjul där i år tyvärr, så då kan det vara kul att testa ett par helt nya rullskidor. Dessutom ska dom enligt uppgift rulla tyngre än Elpex, så det kan ju vara trevligt även det!

Vi hörs!

Inga kommentarer: