måndag, maj 04, 2020

Fullt pådrag idag och bra placering igår

Fullt upp idag. Vi har åkt ärenden över hela Borlänge och nu har vi spenderat hela eftermiddagen i Falun för att fixa Benzen. Vi har bytt bromsrör på den nu, så den går igenom besiktningen.  Mycket meck blir det. Saker som gör mig stressad, men tur att jag får hjälp av min pappa som är kunnig med bilar. Tack även till Dan Rönnegård som står för garage och trevligt sällskap. Bilen får jag inte många kronor för nu, så det är bara att behålla den. Jag försöker sköta den så gott jag kan och sen får vi hoppas att den håller en lång tid till. 

Jag har varit lite småsliten idag. Hungrig och ömma ben. Men det känns ändå bättre än vad jag trodde igår, så det var skönt. Blir ytterligare en vilodag imorgon, det gör nog gott. Får passa på att träna när jag är Alfons-fri. 

Såg att jag kom 7:a i Sverige och 160 totalt i världen  av över 50 000 deltagare på gårdagens Red Bull Wings For Life, det var inte fy skam:


Imorgon väntar jobb, dagislämning och häng med Alfons. Det blir bra det! 

Inga kommentarer: