lördag, maj 30, 2020

Orienterare för en dag

Hej på er! 

Igår eftermiddag, när jag var klar med min träning så begav jag mig med cykel till Mellsta. Min uppgift var där att ta in skolans 50 kontroller som var utsatta i skogen där. En uppgift jag var lite orolig för. Jag klarade knappt själv orienteringen i skolan, men det var nog snarare av ointresse och att jag tyckte det var en töntsport, typ som triathlon. Det andra orosmomentet var att jag skulle bli där hela kvällen.  Visserligen har jag ju inget liv, så det hade väl inte gjort något. 

De flesta kontrollerna tog lite tid att hitta. Men därefter flöt det på fint och jag hittade alla i en allt snabbare takt. Det var rätt trevligt att går runt där i skogen, lyssna på pod och njuta av det härliga vädret. Det var dessutom så fina spår och stigar där att jag tror jag måste ta en löprunda där inom kort! Fin kupering och omgivning. Så jag ska försöka hitta mig runt Mellstas 7,5 km någon dag. Där tror jag också att jag törs springa när det är soligt och sommar, på grund av att stigarna/spåren var så breda. Ja, ni vet ju att jag är ormrädd och bara springer i skogen när det är dåligt väder. 

Hela projektet tog 2,5 timmar och gav mig 10 000 gratissteg, samt mycket vardagsmotion. Drömmen! 

Nu ska jag cykla till Amanda för att hämta Alfons. 

Inga kommentarer: