torsdag, maj 07, 2020

Paw patrol, skadeförebyggande och dagens träningNej, det är ingen sjuk furry-grej. Simons bror Emil har fixat dessa tre masker till Alfons. Saken är den att hundpatrullen eller ”Paw patrol” är en väldigt populär grej i Alfons liv, så han kommer nog bli galet förtjust i dessa. Tack!

Hej på er. 

Idag mår jag som jag förtjänar. Väldigt sliten i benen från gårdagens löpning. Då var jag ändå väldigt noga med foamroller, massagepistol, stödstrumpor och massage med bandyboll. Hade jag inte gjort det så skulle jag nog inte tagit mig ur sängen idag. Massagepistolen är fan riktigt bra alltså! Dock får man se till att köra den innan man får träningsvärk, annars kan det lätt göra väldigt ont. Trodde inte det skulle vara ett sådant tryck i den som det ändå är. En produkt som jag verkligen gillar. Klickar ni här så kan ni köpa en och använder ni koden ”ADAMSTEN150” så erhåller ju gratis frakt och 150 kronors rabatt. 

Jag gillar ju löpning som fan och det är en grym träningsform. Dessutom är det ju så enkelt att bara ge sig ut för att springa. Dock är jag ju rädd för att skada mig och får lätt känningar. Det var ju den största anledningen till att jag slutade satsa på medeldistanslöpningen när jag var cirka 20 år. Därför vågar jag inte heller springa mer än typ 1-2 och kanske 3 gånger i veckan. Men samtidigt menar ju vissa att man bygger upp en hårdhet i benen/kroppen om man springer mer, så vem vet. Jag tror dock att jag håller mig till mina få pass i veckan och kompletterar med rullskidor. 

Redan torsdag idag. Planen för idag är att beta av arbetsdagen och sedan ge mig ut på ett tretimmars stakpass på rullskidorna. Solen lyser ute, vilket är härligt, dock blåser det ju som satan även idag, skräll. 

Inga kommentarer: