tisdag, maj 26, 2020

Spara på värme och energi


Hej kära bloggvänner.

Det blir allt mer på tapeten att spara på miljön, få ut så mycket energi som möjligt av alla medel, jobba med ett miljötänk och helt enkelt spara på jordens resurser efter bästa sätt. Det är såklart rätt, sunt och ett riktigt tänk att jobba efter. 

Sauter är ett snabbt internationellt växande företag som har som mål att göra stora byggnader, såsom: kontorsfastigheter, stora stall, lantfastigheter och så vidare så automatiserade, samt även så miljövänliga som möjligt. Det betyder att med hjälp av deras produkter så kan dessa stora byggnader skötas helt själva och det får såklart i sin tur till följd att driftskostnaderna minskar drastiskt. 

Denna rumsautomation kan kanske låta väldigt overklig och futuristisk. Men faktum är att dessa byggnader redan nu går att automatisera långt mycket mer än vad många tror är möjligt. Med denna tekniken så spar man otroligt mycket på miljön, då sensorerna och automatiken gör att ingen energi, eller värme går till spillo. Allt sköts automatiskt och det ger en jämn värme över hela byggnaden. På så sätt hålls byggnaderna i den värme som krävs, året runt. 

Känns ganska overkligt om jag får säga det själv, men jag vet ju hur långt fram vi är i många områden, så även detta är något som jag tror är väldigt bra för miljön och på sikt även människan. Både för att spara på jorden, men också för ekonomin. 

Inga kommentarer: