tisdag, maj 05, 2020

Snart slut på gym +ANNATHej på er. 

Ja, fullsmetad dag igår som jag nämnde då. Skönt att få saker gjorda dock. Det har ju varit en ganska lång tid med mycket saker att göras. Men nu är väl allt i lägenheten i princip klart. Kvar på ”att göra-listan” är att byta olja + oljefilter i bilen och att besiktiga den. Därefter hoppas jag på lite lugnare tider igen. Det är ju nog att hinna med dagarna som dom är nu, men jag ska inte gnälla, finns folk som har det betydligt värre. 

Idag vaknade jag upp till fortsatt ömma ben, men det är ändå inte så illa som jag trodde det skulle bli, kanske är jag lite tränad ändå. Morgonen bestod av utfodring av Boris och Alfons, skjuts till dagis och en cykeltur med Boris bredvid. Rutiner, rutiner. Nu är jag på jobbet i några timmar och i eftermiddag så tänkte jag cykla för att hämta Alfons på dagiset. Däremellan ska jag hem på rasten för att låta Boris få en ny motionstur. 

Ingen träning idag heller, men det är inte hela världen. Jag har en bra träningsperiod i ryggen, så det är bara bra med lite vila. Fortsatt sugen på bra träning och det är ju ändå viktigt. Dock så kommer mitt sponsoravtal hos det lokala gymet gå ut nu i maj och i dessa coronatider kan dom inte förlänga det just nu tyvärr. Har ingen lust att själv betala rejäla pengar för ett gym, så jag kommer få träna styrkan hemma en tid. Möjligen om jag kan utnyttja mitt friskvårdsbidrag som jag har kvar till 2-3 månaders träning. Annars får styrkan bli varianter på chins (satte upp en stång igår, se bilden ovan), TRX-band (därav chinsstången), hoppstyrka, impulser och kanske kettlebells om jag får tag i sponsrade sådana. Det blir nog bra. För några somrar sedan så körde jag endast TRX som styrka och det gick ju bra ändå.

Vill också avsluta med att tipsa om de bästa D-vitaminerna, något som är en viktig del i ditt liv och brist på det är inte något som är bra.

Nåja, vi hörs kamrater!

Inga kommentarer: