torsdag, maj 14, 2020

Stakade till Falun och tillbaksJa, det snöade i fotoögonblicket..

Tjena!

Idag fick jag uppleva en lite lättare bonk, eller väggning. Det händer inte ofta, så det gäller att njuta av sådana fina tillfällen. Jag åt ändå bra med mellanmål innan. Men med vatten i vätskebältet, halvhårt tempo och hyfsat mycket träning på slutet tar väl ut sin rätt. 

Planen var att åka till Falun och tillbaka, vilket jag också gjorde. För att få det lite roligare så åkte jag olika vägar dit och hem. Såhär ser rutten ut på kartan:


En fin tur mellan Borlänge och Falun

Det bjöds på varierat väder även idag kan jag lova. Sol, snö, regn, blåst (men inte så farligt) och kyla. Kroppen kändes helt okej under nästan hela passet, efter två timmar så lade jag in 10 impulser/spurter på 15 stavtag vardera och därefter blev jag trött. Sista 20 minuterna så var jag lätt krokig och hungrig. 

Jag åkte som vanligt på mina Elpex IV. Skramlade ihop exakt tre timmar, 53,4 kilometer och 570 höjdmeter. 

Imorgon är min plan att köra dubbeltröskel ute på balkongen. Ett pass innan jobbet och ett efter. Beroende på hur kroppen känns imorgon bitti så bestämmer jag mig då för om jag börjar med löpband, eller skierg. Håll tummarna för en pigg kropp, tack.

Inga kommentarer: