lördag, maj 02, 2020

Stakning i 34 kilometer - samt en liten nyans bitterhetTja tja. 

Idag blev det ett lite kortare stakpass på rullskidorna. Dammade av följande runda för första gången i år: Lindan - Baggbo - Spraxkya - Alderbäcken - Lindan. Tycker det är en fin runda, så länge det inte blåser alltför mycket, det gjorde det som tur är inte idag. Dessutom så fick jag se solen från och till, bara en sådan sak är ju fantastisk. 

Är lite småsliten och seg, så snittpulsen var låga 110 slag per minut under de 2,05 timmar jag var ute. Ingen idé att testa idag heller, vill försöka ha hyfsade ben på morgondagens löpning. 

Såklart är det ingen som vill följa med, så jag får köra det där ensam med mitt midjebälte och slang. Det ska nog gå bra det också, lika bra att vänja sig vid att vara ensam då jag troligen kommer vara det resten av livet också. För vem vill träffa någon som snart är 36 år och har ett barn? Nej, precis. Har ni sett hur dom i min ålder ser ut? Det är ju tragiskt för fan. Det värsta är väl att jag ser ut så själv också. Så ska man hitta någon i min situation så blir det väl något halv-socfall som bor i hyresrätt på Jax eller Tjärna Ängar. Den nivån är jag väl själv på också. Nu blev jag visst lite bitter här, ursäkta. 

Nu snart kommer Alfons och Boris i alla fall. Det kommer liva upp situationen en aning. Planen är att åka till Falun och mina föräldrar för att sova där. Jag ska nämligen springa runt Varpan imorgon hade jag tänkt. 

Hej på er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Satt i bilen och lyssnade på Ronny&Ragge i bilen när jag var ute i baggbo och väntade på en vän. Mixtrade lite med basen och Tyckte jag hörde ett upprepande dån i marken. Klev ut och hörde mäktiga stavtag lämna området i fjärran. Ungefär som att höra ett gående ståndskall på väg bort. Ledsamt men kikade såklart in här för vem kan lämna sådana mäktiga stavtag om inte mannen på alptoppen, julfiraren och youtubestjärnan Steken. Fick lite ståpäls om jag ska vara helt ärlig

Adam Steen sa...

Satan vad mäktigt 😍😁