måndag, maj 25, 2020

Tre timmar klassisktI ett försök att sträcka ut

Hej på er. 

Bilen gick igenom besiktningen och jag tog mig igenom träningen. Bra dag. 

Jag körde ett lugnt klassiskt pass på rundan: Skuggarvet - Sundborn - Kårtäkt - Karlsbyheden- Danholn - Hosjö - Lugnet - Skuggarvet. Vid Lugnet så snurrade jag några vändor upp till hopptornen, för att få lite höjdmeter. 

Jag invigde mina nya swenor-fyror idag och dom kändes riktigt bra. Modellen är den lite mer sviktande fibreglass. Dom var sköna att åka på. Gick inte supertungt heller faktiskt. Uppskattningsvis som mina Elpex med motsvarande rull när dom var nya förra året. 

Det kändes okej till en början. Men strax innan 1,30 så började jag känna de numer välbekanta tecknen på att en väggning var på intågande. Jag tog en energikaka då och som via ett mirakel så började kroppen kännas piggare igen. Den sista timmen kändes riktigt bra. 

Förutom att bara åka klassiskt i tre timmar så blev det tio spurter/impulser under den sista timmen. Totalt fick jag in 49,23 kilometer och 630 höjdmeter. 

Nu har jag på sex dagar i rad fått in 21,20 timmar och 328 kilometer. Det är jag väldigt nöjd med. Imorgon väntar en välförtjänt vilodag!

Inga kommentarer: