tisdag, maj 26, 2020

Vad är en Aroma diffuser och varför bör du köpa en under 2020! [Snabbt och tryggt]Aroma Diffuser eller diffuser som den också kallas är en mångsidig produkt som kan användas som luftfuktare, doftspridare, doftlampa / aromalampa eller en dekoration. Aroma Diffusern har blivit allt populärare i Sverige. De flesta av oss, efter en hård arbetsdag, vil kunna komma hem till ett harmoniskt och väldoftande hem. Aromalampan skapar en miljö som ingen annan produkt tidigare har kunnat. Med sina multifunktionella egenskaper kan denna doftmaskin eller fukt maskin med sin härliga arom omvandla ditt hem till en avslappnande fristad där oro och stress är långt bortglömda.

 


Aroma Diffuser | Doftspridaren för bästa doft hemma

 

Aroma diffuserns kanske viktigaste funktion är att agera doftspridare. Den kan skapa bästa doft för hemmet eller kontoret. Olika diffusers angriper illa lukt på olika sätt. En olje diffuser eller som den heter på engelska ”essential oil diffuser” är en elektrisk doftpridare som sägs kunna användas även av personer som är känslig för dofter. Doftspridaren används tillsammans med essentiella oljor för att skapa en härlig doft och en harmonisk miljö. Denna metod, vad man vet, sträcker sig ända tillbaka till antika Rom. 

 

 


Luftfuktare fördelar | Bör du köpa luftfuktare?

 


Vanligaste användningen är vid torr luft inomhus

 

En luftfuktare används främst vid torr luft inomhus. Den torra luften inomhus kan ge dig och din kropp olika symptom. De vanligaste symptom vid torr luft hemma är torr hals / irritation i halsen, torr i munnen på natten / torr i munnen på morgonen, torra ögon på natten, svidande torra läppar, torr näsa samt torra slemhinnor i näsan, mun och hals.

Negativa effekter dålig luftfuktighet kan bära med sig är också känt bland musiker eller alla som äger en akustisk gitarr hemma. Det är nästan förbjudet att ta fram den om du inte har tillräckligt med fuktighet i rummet. Har du torr luft i lägenheten eller torr luft i sovrummet, rekommenderar vi att du hittar en bra luftfuktare. Det är inte bara dina luftvägar som mår bra av detta, utan även, växter, hud, hår och till och med möbler. Bra luftfuktare har också visat sig kunna förhindra influensa och förkylning från att spridas.

 


Luftfuktare Test

Med sin relativt ”lilla” storlek gör denna multifunktionella doftbox ett gediget jobb när det kommer till att öka luftfuktigheten. Jakten på luftfuktare bäst i test visar att en ”Aroma Diffuser Luftfuktare” (luftfuktare med eterisk olja) är många gånger underskattad när den jämförs mot andra ”renodlade” luftfuktare. Även om den inte anses vara den bästa luftfuktaren med tanke på storlek så utför den ett utomordentligt jobb som luftfuktare i sovrum när du har torr luft i sovrummet. Dessutom är den betydligt snyggare som dekoration än en traditionell luftfuktare.

 


Vilken luftfuktighet ska man ha inomhus?

 

Enligt studier är den genomsnittliga luftfuktigheten i de svenska hemmen mellan 20-40%. Detta är alldeles för lite eftersom normal luftfuktighet eller bra luftfuktighet inomhus anses ligga mellan 30-70%. För hög luftfuktighet är inte heller bra eftersom du då kan uppleva att allt du tar på känns kletigt och fuktigt.


Texten skriven av: Arash Finström 

 

Inga kommentarer: