måndag, juni 01, 2020

150 minuter och 42 kilometer klassisktHej hej. 

Årets varmaste dag idag. Hoppas verkligen vi kommer få fler liknande dagar under denna sommar. Allt blir så mycket trevligare med sol, värme och såklart vindstilla. Till och med jag är glad under sådana dagar. 

Dagens pass blev ett lugnt sådant, där jag tog mig till Skräddarbacken, snurrade där i cirka två timmar och åkte sedan hem. Det är sjukt fint att åka där fram och tillbaka, upp och ner. Bästa kuperingen i närheten och fint när man ska åka klassiskt. Även fint för stakning såklart. 

Under den sista timmen så blev det än en gång tio impulser stakning, eller spurter om man så vill. 12 stavtag vardera. Det i hopp om att försöka väcka några få snabba muskelfibrer till liv igen. 

Jag körde på mina swenor 4  åkte i 2,30, hann 42,45 kilometer och plockade 585 höjdmeter. Bra pass. 

Inga kommentarer: