lördag, juni 13, 2020

18,8 km terränglöpning + 17 km klassisktHej på er. 

Ett lite lättare träningspass idag, det var på sin plats ändå. Lite sliten och lite för lite sömn. 

Teknikstrul på morgonen med pulsbandet som har ballat ur. Batteribyte hjälpte inte. Tur jag hade ett till oanvänt liggande. Det gäller att samla på sig prylar! Därefter flöt allt på utan problem. 

Jag började med att springa. Då jag får skavsår av både vätskeryggsäck och vätskebälte när jag springer med bar överkropp så fick det bli utan dricka. Sprang till Mellsta - 7,5:an - 5:an - 2,5:an och sen tillbaka hem. Hade fin fart idag och snittade 4,35 min/km och 133 i puls under de 1,25 h jag sprang. Riktigt fin och perfekt kupering där i Mellsta alltså. Samlade in 260 höjdmeter också. Inga höjdarben dock, men ej heller någon katastrof. 

Väl hemma igen så bytte jag om till rullskidsutrustning och begav mig av igen. 

Del två av passet blev 1,05 h klassisk stil på mina Swenor 4. Åkte till Skräddarbacken, snurrade lite där och åkte sedan hem igen. Här var jag lite mer seg och trött. Fick in 17 kilometer och 200 höjdmeter. Snittpulsen blev låga 111. Här förstår ni kanske varför jag tycker det är bra med löpning också? Just det, mer belastning. En dag som denna där tårtbitarna behövde brännas så var det perfekt med löpning. Ville dock inte springa hela passet för att spara på benen lite. 

Nu är jag i sommarstugan med Alfons och Boris. Mysigt och fint väder. Ikväll åker jag hem, medan Alfons sover kvar. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: