måndag, juni 22, 2020

2,40 h klassiskt. Trött och seg. Snart bankrutt också.

Elpex 4
2,40 h klassiskt 
43,47 kilometer 
445 höjdmeter 
109 snittpuls 
10 diagonalimpulser

Otroligt trött, seg, sliten. Dåligt humör, less och så vidare. Så det är väl bäst att jag inte skriver något mer. Mina Elpex 4 från 2019 som nästan inte har något gummi kvar rullar tyngre än mina nya Swenor 4. Bara så ni vet. 

Även mitt största innehav Oasmia har sjunkit som en jävla sten, förra VD:n Sven Rohmann sålde av över halva sitt innehav förra veckan, vilket framgick av ett PM idag. Ger mig fan på att han sålt resten också. Så från toppen i mars till idag ligger jag en halv mille back bara på detta papper. Lär säkert fortsätta ner också. Känns kul! Har inte mycket livsglädje kvar nu vill jag lova. Finns inte mycket som går min väg för tillfället. Men det sägs ju att man ska köpa aktier när det rinner blod på gatorna och att botten är nära. Så jag får hoppas att det stämmer nu i denna aktien och även i livet att botten är nära nu. 

Godnatt. 

Inga kommentarer: