lördag, juni 20, 2020

33,7 kilometer löpning - kanonfina träningsmarker!!Om ni följer mig på instagram - klicka här - så kan vi nästan säga att ni var med mig på hela mitt fina löppass idag! 

Det var ett kanonfint pass idag och jag är galet glad över att jag testade dessa stigar också. Som jag nämnde så finns det många fina leder i rosa färg på hitta.se-appen, under friluftskartor. Detta var lika fint som stigarna kring Tjärnaberget, så det är ett riktigt fint betyg!!! 

Jag sprang förbi Gysjön - Björnberget - Ljusbodarna - Skinnaråsen - Sångberget - Sången - Dansarbacken - Sandvikens fäbodar:Hade mina Hoka Speedgoat 3 idag, kanonskor för ändamålet! Fina ben, fint väder och fint pass. 

3 timmar på sekunder, 33,7 kilometer, 640 höjdmeter, 136 i snittpuls. 

 Nu ska jag köra lite kettlebell. 
_____

Avslutar med två länktips:

- Kolla in denna Väderkarta för aktuellt väder i Sverige!

- Klicka in på Sveriges bästa sida för Motionslopp

Inga kommentarer: