söndag, juni 21, 2020

4,15 h och 72,44 km sta(c)k(are)Genom Övermora med cirka 20 minuter kvar av passet 
Mot Islingby med team SPF50
Den här bilden vet jag inte var den kommer ifrån. Det måste vara fake. 
Blek, fet, svag, glad. Finn ett, eller fler fel. 


Haaaallååå däär!

Ny träningsvecka åt helvete tänkte jag skriva, men det stämmer ju såklart inte, den är lagd till handlingarna i alla fall. Råkade få in 17,15 timmar och 254 kilometer. Imorgon börjar vi om och tar nya tag igen. Timmar, kilometer, svett, blod och tårar ska bli minnet av denna sommaren. Ingen pardon och ingen lek.

Jag hade ett fint träningssällskap i form Adam Larsson och Simon Andersson idag. Adam och jag åkte för att möta Simon vid Vallmora först. Turen gick sedan över: 

Smedsbo - Norr Amsberg - Pusselbo tur och retur - Bullermyren - Islingby (här vinkade vi av Adam som skulle jobba. Bra att någon tar ansvar) - Dalsjö - Ornäs - Aspeboda - riksväg 293 (här vinkade "vi" av Simon som skulle hem. Kul att någon har något att komma hem till) - Kvarnsveden - Mellsta - Bullermyren. 

Kände mig lite småseg i mitten, men efter en energikaka halvvägs och en macka efter cirka tre timmar så vände det hela och jag började vakna till igen. Som jag varit inne på tidigare så kommer jag nu fylla på energi under passen för att få till dom bättre. Till skillnad mot förr när jag gärna gick mig tom. 

Jag åkte på mina Swenor 4, siffrorna från passet har ni i rubriken. Under den sista timmen lastade jag in 10 impulser på 12 stavtag vardera. 

Ett bra pass ändå och återigen sol hela tiden!! 
_____

Om någon timme så kommer Alfons och Boris hit. Blir väldigt mysigt och trevligt att träffa dom igen. Kan dock inte undgå att få upp otrevliga bilder i huvudet ändå om vad som kommer ske på min föregående adress ikväll. Ja, jag är bitter, ledsen och småirriterad än. 

Dessutom har jag ju krängt på mig en rejäl offer-overall, det kan jag erkänna. Jag kommer ju aldrig ha tid, ork, eller möjlighet att träffa någon ny när jag valt att leva mitt liv som jag gör nu med träning varenda lediga sekund. Men samtidigt är det ändå ingen idé, alla tidigare förhållanden har ju gått åt helvete, så varför skulle inte de nästkommande göra det också. Så det är väl lika bra att leva såhär. Det är ju inte helt bedrövligt ändå, mår mest smådåligt. 

Inga kommentarer: