torsdag, juni 18, 2020

53k stak- impulser - TRX

Hej på er vänner och fiender. 

Jag får börja med att tacka för alla fina meddelanden till mig, det värmer.

Nu har jag semester. Lite blandade känslor såklart. Men jag ska göra mitt bästa för att komma starkare ur detta, om inte mentalt så fysiskt. Sju veckors betald ledighet, eller betald träning kan vi ju också se det som. Drömliv! 

Det som är positivt och bra är att min kropp verkar ta åt sig av träningen och det känns rätt så bra faktiskt. Självhat är en bra energikälla. Dock inget att rekommendera. Visst, jag är lite (läs; mycket) "drama queen", jag överdriver en del och så vidare. En del av de saker jag skriver är med glimten i ögat och så vidare. Men det ska erkännas att det är lite tungt just nu. Som jag varit inne på förut så har jag varit på krogen efter tidigare uppbrott, nu ska jag lägga den tiden med ett par skidstavar i händerna, eller med löparskor på fötterna. Det borde ju vara bättre. Men jag kan ju ha fel.

Dagens träningspass då.

Drömväder med sol och i det närmaste helt vindstilla. Uppdragna korta tights och i övrigt inga kläder på mig. Då trivs jag som allra bäst. Jag åkte på mina Swenor 4 och körde vändan: Bullermyren - Norr Amsberg - Vallmora - Smedsbo - Aspeboda - Ornäs - Torsång - Islingby - Domnarvet - Kvarnsveden - Bullermyren. En nätt liten tur på tre timmar, 53,2 kilometer och 365 höjdmeter. Idag landade medelpulsen på 122, för er som för statistik. Under den sista timmen så körde jag 10 impulser på 12 stavtag vardera. En impuls är alltså samma sak som en spurt, en maxinsats alltså. 

När jag kommit hem till min lägenhet så körde jag TRX-styrka, fem övningar, tre set vardera och 10-20 repetitioner per övning. Fokus på bål och stakmuskler. 

Nu ska jag duscha och  sen ska jag gråta mig till sömns. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: