fredag, juni 05, 2020

90 minuter lugnt klassisktInnan jag kommit på min regel om: "kan man så ska man", vad gäller träning i bar överkropp
Tillämpad regel


Hej på er. 

Den sega känslan fortsätter. Kändes riktigt klappkasst hela passet idag och jag har även känt mig helt orkeslös hela dagen idag. Kul känsla! Eller inte. Bara att fortsätta konstatera att träningen varit lite hård på slutet, speciellt passet i onsdags. Men skam den som ger sig, jag kommer fortsätta kämpa på! Det är väl inte nu jag ska vara i form direkt, snart väntar lediga tider och jag får med mig denna fina period av träning i ryggen, så det ska gå bra. 

Det som drar ner och gör mig mest sliten är de olika varianterna av styrka, som ger mig träningsvärk. Jag blir nästan som förlamad i kroppen när jag har träningsvärk och pulsen blir ofantligt låg. Så jag måste hitta en bra balans och en rätt mängd av styrka framöver. Men ju mer jag kommer köra mina hopp, kettlebells och så vidare, desto mer kommer jag tåla även det. 

Kanske låter som att jag redan nu baissar mig inför imorgon, men jag kommer springa tävlingen och göra mitt bästa ändå. 

Dagens pass blev lugn klassiskt åkning, mestadels uppe i Skräddarbacken, för att få fin kupering. Lade in tio stycken impulser på 12 stavtag, kände mig lika accelerationssnabb som ett fraktfartyg. Det svarade ingenting idag och tekniken satt inte heller. Så kan det vara. 

Åkte i 90 minuter, 24,1 kilometer och fick in 325 höjdmeter i alla fall. Perfekt för att få cirkulation och förhoppningsvis lite återhämtning. Körde som ni ser också i stödstrumpor, kan vara skönt vid sådana här tillfällen. 

Vi hörs imorgon, trevlig helg!

Inga kommentarer: