torsdag, juni 25, 2020

95 km Lång Jåhn Silfver utan filter

Hej det är Adam.

Jag kan inte säga det nog många gånger, men det här vädret är så fantastiskt underbart att jag tror jag drömmer. Sol, sol, sol, nästan vindstilla och värme. Det är så jävla härligt! Jag älskar när det gassar! Många har ju problem med värmen, men för mig så funkar det nästan jämt. Så länge jag bara dricker och helst sportdryck då. Idag blev det lite svettigt efter fyra timmar, drickan var slut och jag var torr i käften som en tjackpundare. 

Passet började med att jag åkte till Torsång. Där mötte jag Petter Engdahl och han följde med mig i cirka 20 kilometer. Trevligt med sällskap. Under de första två timmarna så drack jag endast sportdryck, vid två timmar så tog jag en gel. När jag började närma mig Falun så var jag fortsatt pigg, men jag kände att jag började bli lite hungrig, så jag stannade återigen vid COOP vid gruvan och köpte en baguett. Därefter piggnade jag i lite och kunde fortsätta färden. Det var inte bara intag av kost i Falun, jag smattrade igång en ny EPIC Radio av Eric Prydz:Precis som jag tjatar om detta härliga väder så måste jag också tjata om hur satans mäktig Eric Prydz är. Nu beror det väl lite på vilken musiksmak man har, jag själv är allätare. Men just housemusik till träning är grymt. Känslan att slå på denna musik under slutet av passet är ungefär som att uppleva en SM-medalj, varje sekund under resten av passet. Det var det jag tänkte idag i alla fall, så det kan nog stämma. 

Mellan Falun och Borlänge så lade jag in 10 spurter om 12 stavtag vardera. Strax innan Borlänge så började pulsen gå upp lite extra, mest troligt på grund av att jag började få lite lätt vätskebrist. Jag svängde in på Kvarnsvedens IP, fyllde vätskebältet och sköljde huvudet. Det gav mig lite ny energi. 

Jag började få planer om att åka 100 kilometer, men jag kände att det fick räcka med dagens 95,6, 4,50 timmar och 645 höjdmeter. Har nämligen aldrig kört 100 kilometer på rullskidor förut, men det vore väl fan om jag inte skulle få till det denna sommar! Idag blev det som tidigare nämnt på mina Elpex 3. Kändes bra nästan hela passet faktiskt, skoj!

Här är rutten för dagen, Runn runt med omnejd:Nu ska jag köra lite TRX-styrka och Kettlbell!

Inga kommentarer: