måndag, juni 29, 2020

Avställd i RämmaHej på er. 

Nu befinner jag mig i Evertsberg av alla ställen. Jag bor hemma hos Östervålas stolthet Pontus Nordström, i hans stuga. Bjöd in mig själv på ett träningsläger i några dagar. Kul med ett miljöombyte! 

Dagens första pass blev stakintervaller. Två gånger sex kilometer uppför från Kåtilla till Rämma. Jag på Swenor 4, Pontus på Swix C3, ganska lika rull. Hade en bedrövlig känsla på uppvärmningen. Ibland efter att ha tränat på hårt och sen vilat så kan det slå så för mig. Så jag drog på mig syra direkt och fick slita järnet. Hängde med drygt halva första och släppte väldigt tidigt på den andra. Men jag höll ihop det rätt bra och kom upp på tiderna: 21,58 och 22,34. Pontus hade 21,42 och 21,43. 

Ett bra första pass på lägret och nu är det bara att kriga vidare, känner jag mig själv rätt så kommer känslan bli bättre och bättre!

Inga kommentarer: