onsdag, juni 24, 2020

Bad och mys igår. Löpintervaller idag.

Bad och mys i Båtstad igår 
En promenad till den närliggande affärer mot kvällen, med ett stopp på ett ”berg” (en gräskulle)
Trött krigare
Frukost
Skål med ”Perraski”-muggen 

Hej på er. 

Det blev en mysig och lugn dag igår. Efter att vi rastat Boris så cyklade vi till Båtstad och hängde där i några timmar. Ganska lite folk konstigt nog, väldigt skönt. Vi badade (eller mest jag som doppade mig), byggde sandslott, lekte med Alfons leksaker och åt matsäck. Alfons åt och jag drack vatten, då jag fastade. 

Senare under dagen så tog vi en ny vända med Boris, lekte i närområdet och var till affären. Mysig dag med mysiga killar. Alfons sa helt apropå inget när vi rastade Boris att: ”jag älskar Boris”. Gulligt. Han sa även att han älskade mig, då smälter man. 

Inatt hade jag lite svårare att sova, mycket på grund av värmen. Har varit inne på det förut, men den enda nackdelen med denna värme är att det är varmt och då svårt att sova på kvällen. Annars finns det i min värld inga andra problem. För att försöka motverka värmen så har jag dragit ned alla persienner och dragit för gardinerna också. Jag låter fönstren stå öppna så länge som temperaturen ute är lägre än den inne, därefter stänger jag dom och ikväll öppnar jag upp dom igen när det åter blir kallare ute än inne. 

I eftermiddag lämnar jag grabbarna hos x och därefter så ska jag träna löpintervaller. Min tanke är tröskel och bana, samt hopp därefter. Hoppas kroppen känns okej! 

Inga kommentarer: