onsdag, juni 17, 2020

En dag i tagetSoffhäng igår med Alfons

Hej på er. 

Ny dag, ny VAB. Planen för denna dag är att jag är hemma med Alfons nu på dagen, i eftermiddag kommer sen hans mamma och hämtar honom. Jag ska därefter försöka få till ett träningspass och sedan ska jag till skolan för en middag tillsammans med kollegorna. Så det blir nog en bra dag ändå till slut. 

Imorgon väntar den sista halvdagen med jobb innan semestern. Ändå lite blandade känslor till ledigheten, med allt runtomkring. Men jag ska försöka kriga på, får väl försöka öka träningsmängden än mer de dagar jag är barnfri och verkligen gasa mig ur krisen. 

Jag har ju varit nere förr några gånger i livet och de gångerna har varit betydligt värre än nu. Så det är väl egentligen ingen fara med mig. Nu är jag mer uppgiven, småless och har lite ångest över ensamheten mellan varven. Lätt att hamna i bitterhet och negativa tankar dock. Men jag får ta en dag i taget, blicka framåt och hela tiden försöka göra det bästa valet för mig själv. Låter som om jag är superdeprimerad och självmordsbenägen, men så är absolut inte fallet. Jag har ju min älskade Alfons, har en lägenhet som jag ändå gillar, en hund som jag (oftast) gillar, ett jobb, en början på ett ”fuck off-kapital” och min träning som ändå går hyfsat. Det finns nog folk som har det betydligt värre än mig. 

Det kommer dock bli lite kämpigt att förlika mig vid tanken att Alfons mamma träffat någon ny. Dels för att jag inte vill att den personen ska träffa Alfons överhuvudtaget. Sen att jag (av någon konstig anledning) känner mig ännu mer ensam och misslyckad. Men det finns väl inte så mycket mer att göra än att bara låta det vara. 

Inga kommentarer: