måndag, juni 08, 2020

En ny femmil stakningHej, det är jag som är Simon Andersson, med mina 2XU-tights och Hoka-utstyrsel 

Sista passet innan vilodagen är avklarad. Det blev ett enkelt litet stakpass på 50,8 kilometer, 3 timmar och 690 höjdmeter. 

Åkte vändan: Skuggarvet - Sundborn - Kårtäkt - Karlsbyheden- Danholn - Hosjö - Lugnet. Den sista timmen åkte jag runt omkring i Högbo och upp till hopptornen. Fint att få lite höjdmeter. 

Kände mig pigg under den första timmen ungefär. Hade då planer på att avsluta med lite tröskelintervaller omkring Högbo, men jag blev tröttare och skippade de planerna. Var nog lika bra det. Fick i alla fall in 10 impulser. 

Jag borde få in lite rullskidsintervaller snart också känner jag. Men jag har ju åtminstone bra träning med distanspass stakning och många fina löpintervaller i bagaget. Så det där kommer ge med sig med tiden! 

Ska bli skönt med vilodag imorgon. 
Inga kommentarer: