lördag, juni 13, 2020

Fin studentskiva igår

Jag, Simon och hans Amanda var igår bjudna hem till Ekwalls på en studentskiva. Väldigt trevligt arrangemang och mycket god mat. Stort tack för det! 

Undertecknad körde som vanligt (numer) bil. Känner mig dock ändå överkörd av tåget idag. Kom hem klockan 00 och nu hyfsad tidig uppgång för träning. Jag fuskade också med sockerförbudet genom att bland annat smälla i mig fyra tårtbitar. Antar att jag har råd att fuska någon gång då och då. Det var ju så gott och trevligt. Men jag har ju en tendens att överdriva allt jag gör. 

Nu är min plan att träna ett distanspass. Kommer springa först en sväng och därefter åka klassiskt. Senare ska jag hämta Alfons och Boris för att åka till mina föräldrars sommarstuga. Det blir skoj!

Hörs!

Inga kommentarer: