lördag, juni 20, 2020

Fint på midsommarTrevligt, lugnt, men sent midsommarfirande för mig igår. Vi åt gott, åkte till några bekanta på andra sidan sjön och hängde. På väg hem träffade vi på ett gäng som åkte flotte, vi knöt fast vattenskotern i den och snick-snackade med dessa i ett långt tag också. Är det semester och lediga dagar så kan jag väl låta mig själv vara uppe lite extra länge och äta lite onyttigt i en dag åtminstone. 

Idag är det åter dags för träning, den glöms då inte bort. Tanken är att jag ska utforska lite löpvägar och stigar här i närheten. Med hjälp av hitta.se-appen och med inställningen friluftskartor så finns det här en rad leder att springa efter. Det är precis som på lederna i Borlänge, i alla fall enligt kartan, hoppas dom är lika bra utmärkta och i fint skick också. Det lär jag väl bli varse. 

Tanken är att springa i tre timmar. Därefter kanske jag slänger lite med min kettlebell som jag har med hit. Är rätt mörbultad i ryggen från gårdagens stakning och lite trött från den sena läggningen. Jag ska också försöka övertala min ormrädsla innan jag beger mig iväg. Men snart så!

Inga kommentarer: