måndag, juni 29, 2020

Grisben i Evertsberg.Nu var så första dagen på lägret avklarat rent träningsmässigt och det var skönt måste jag säga. Den dåliga känslan i kroppen från förmiddagen hängde med in i eftermiddagen också. Tänk att bara dåliga saker har en förmåga att hänga efter mig. Jag hade ju hellre uppskattat att bra saker hängde med mig, en fin tjej exempelvis. 

Benen idag var inte roliga på löpningen, riktigt trötta uppför och inte direkt pigga i någon annan riktning heller för den delen. Men jag har ju känt mig pigg under en ganska lång tid innan och i mina mått mätt kört rätt hårt. Så det måste väl kunna få kännas dåligt emellanåt också. Sen hade jag ju med mig en riktig bergsgets-gasell i form av Pontus Nordström som studsade uppför backarna likt en brunstig unghäst. 

Rundan vi sprang var rätt fin och såg ut såhär på kartan:Fin runda med härliga stigar och vackra vyer. Rundan i siffror: 2,01,30 timmar, 21,95 kilometer, 505 höjdmeter och 120 i snittpuls. 

Nu är vi igång i alla fall och kroppen borde svara bättre inom kort får vi hoppas, annars är det väl bara att borra ner huvudet och köra rätt in i kaklet. 

Inga kommentarer: