måndag, juni 08, 2020

Halvdyrt tandläkarbesökUte och representerar Hoka, favoritmärket!


Hej på er. 

Måndag som annars brukar innebära en lugn morgon med mysfrukost tillsammans med Alfons, blev idag en något mer stressad historia. Jag hade tandläkartid i Falun klockan 08,20, innan det så lämnade jag Alfons och Boris i Skuggarvet. 

Tandläkarbesöket gick väl ändå helt okej, alltid nervöst innan, hur många hål har jag, hur dyrt blir det och så vidare. Tandläkaren hittade ett hål och det såg ändå skapligt ut i munnen enligt henne. Så det var skönt. Fick en undersökning och en tandstensborttagning. Eller fick och fick, kalaset kostade 840 pistoler och då var det efter två tandvårdsbidrag á 300 kronor vardera. Nu väntar lagning i juli, lika bra att bara betala och se glad ut. Ändå viktigt med bra tänder. Tycker jag är väldigt noga med tandtråd, eltandborste minst 2 x 2 minuter per dag och munskölj. Men man kan väl säkert bli noggrannare, så är det väl med allt. 

Det ser ut att bli en fin dag med sol idag, det uppskattas. Planen vad gäller träning är att staka i 2-3 timmar. Känner jag mig själv rätt så slutar det nog med det längsta alternativet. Lika bra att passa på när det finns tid! Igår sprängde jag 100 timmarsgränsen för detta träningsår, 104 timmar tränade på sju veckor, 14,8 timmar i snitt det. Snyggt Adam! 

Hörs senare!

Inga kommentarer: