måndag, juni 22, 2020

Lite bilder, lite tankar, lite funderingarDen älskade Alfons är här nu.
Njuter i solskenet, magiskt väder!
Boris spanar ut från balkongen. 
Nattkissning av Boris. 

Hej på er. 

Igår kom äntligen Alfons och Boris hit igen. Lätt att sakna dessa två härliga herrar. Vi hade en mysig kväll hemma bara. Jag har lite dålig fantasi vad vi ska hitta på, men något kul för Alfons får det ju försöka bli. Lite svårt när jag har Boris med också, för han måste ju få sin motion också. Men något skoj ska vi nog lösa. Kanske kan bli en cykeltur för att kolla efter grävmaskiner, traktorer och andra spännande tingestar. Vi får även passa på att ta en del turer till sommarstugan under sommarledigheten. 

Jag får många pekpinnar kring hur jag skriver här, vad jag lägger ut och så vidare. Det har jag fått från och till i alla år. En grej jag har med denna bloggen är att jag försöker återspegla de känslor och tankar jag har. Inte linda in det i bomull, vad det än gäller. Det fungerar som en ventil för mig och som en dagbok. Visst borde kanske vissa saker tonas ned en aning såklart. Men jag fungerar såhär. 

Vad gäller bloggen så har den genom åren genererat mig mycket både prylar och intäkter. Så den kommer fortsätta flyta på som nu, i med- och motgång. 

Senare i eftermiddag kommer min mamma hit och tar hand om grabbarna så att jag kan träna en sväng. Jag tror att jag ska försöka träna lite mindre denna vecka. Anledningen till det är att jag troligen kommer åka iväg på ett träningsläger nästa vecka, mitt första läger på år och dagar. Det är seriöst nu! 

Jag ska försöka plita ner några rader i anteckningar och jobba efter dessa. Tänker typ följande punkter:

- Bra saker, i mitt liv...
- Tacksam över...
- Mål, att jobba emot...
- Saker att jobba med, som behöver bättras...

Får se om det kan vara något bra. Men jag tycker ändå jag står starkare än förr. Ja, jag är fortsatt bitter och tjurig. Jag fastnar i en del dåliga tankemönster. Men i övrigt så håller jag ju bra rutiner och gör saker som är bra för kroppen. Det hade ju varit värre om jag fastnar i destruktiva mönster som bröt ner kroppen. Tids nog så ska det nog vända. Nog med svammel för nu. 
Inga kommentarer: