söndag, juni 28, 2020

Mot norrut i länet

Älsklingarna Alfons och Boris
Lägereldskänsla efter gårdagens bjudning i Falun där jag var med Simon och grillade hemma hos ”Steekwalls”


Hej på er. 

Idag har jag tillåtit mig själv att sova ut rejält. Har ju sovit dåligt de senaste nätterna på grund av värmen. Så det var skönt att kunna sova länge idag. Känner mig ändå rätt trött och sliten. En vilodag idag är nog behövlig. 

Vad står på dagens agenda då? Jo, jag har ju hintat om att jag ska på träningsläger idag. Ska iväg lite norrut i länet senare idag för att träna i några dagar med en av dalarnas mäktigaste träningsgrupper. Det blir skoj! Ni får veta senare, eller imorgon. 

Har lite grejer att fixa här hemma nu innan. Packa, städa, tvätta och alla såna där måstegrejer som jag tycker jag gör varje dag. Är lite av en pedant av mig, brukar dammsuga minst en gång per dag, så fort det dyker upp lite skräp eller damm. Känns inte som att jag har den där pedant-auran. Eller vad tycker ni?

Vi hörs senare. 2 kommentarer:

Anonym sa...

Din byxor är trasiga. Det hade en riktigt pedant aldrig accepterat.

Adam Steen sa...

Oj