måndag, juni 01, 2020

Nu är långledigheten nära!

Alfons myser i mitt knä. Inte ofta han har tid till det. 

Hej på er.

Första juni idag. Nu börjar sommaren. Tiden innan sommaren, typ andra halvan av maj är oftast bäst tycker jag. Inte för att jag ogillar sommaren, utan för att man har den framför sig. Nu är vi inne i juni och sommaren är här. Det är bra härligt! Jag kommer jobba  till den 18:e juni, alltså dagen innan midsommar. Därefter är jag ledig ända till den 12:e augusti. Känns som jag kan leva med det. Dessutom med betald ledighet, något jag inte upplevt alltför många gånger i livet. 

Det ser ut att vara och bli kanonväder idag igen. Sjukt härligt! Några dagar till också enligt väderprognosen, gäller att passa på att njuta då. Känner jag Sverige-vädret rätt så kan detta vara den sommaren vi får, åtminstone om jag är pessimistisk. Men jag hoppas vi får mer. 

Inom kort tänkte jag ta en liten utflykt med Alfons och Boris. Vi åker nog till en närliggande skog så att dom får leka av sig lite, det ligger skyddat från solen också, vilket kan vara bra för dessa två. Senare i eftermiddag kommer min mamma hit och leker med grabbarna. Jag ska då passa på att träna lite. Idag tänkte jag köra 2,30 h endast, skönt med lite mindre träning en dag. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: