torsdag, juni 18, 2020

Sista dagen innan semester. Raderat allt. Inte värd vatten.Alfons ville prova min utstyrsel igår, med löparlinne  skor och strumpor 
En stunds lek vid sportfältet 
Tittar på röjsåg genom fönstret 


Hej på er. 

Under gårdagskvällen så hade vi ett trevligt event med jobbet. Det var lekar, grillning, trevligt häng och jag fuskade även då med en liten efterrätt. Inte bra. Men ibland får man väl fuska lite. Rädd för att det kan bli lite efterrätt imorgon på midsommar också. 

När jag kom hem på kvällen så satt jag i en timme helt maniskt och raderade varenda bild+film i telefonen från de fyra senaste åren där Alfons mamma var med. Jag var helt skoningslös och tog bort bilder från Alfons födsel, dopet och så vidare. Över 500 bilder rök. Raderade och blockade personen överallt på sociala medier också. Har även fått några smycken av personen genom åren med gravyr på, även dessa slipade jag bort under gårdagen. Vi hade även ett delat album på icloud med 7-800 bilder på Alfons och Boris, även det raderade jag. 

Jag är fortsatt otroligt arg, ledsen och besviken. Känner jag mig själv rätt så kommer jag under en väldigt lång tid framöver vara oerhört vrång och sätta mig på tvären vad gäller allting. 

En tanke som slagit mig är att låta mamman ha Alfons alla helger i sommar, så att den nya personen inte kan vara där. Jag har bett om att Alfons+Boris inte ska få träffa detta nya *pip* men inte fått något svar på det. 

Trodde inte jag skulle reagera såhär, hade inga känslor kvar, åtminstone inte vad jag märkt av. Men det känns riktigt piss alltså. Är väl något inuti mig som blir förstört, självkänsla/självförtroende och så vidare. Känner mig utbytt och inte värd vatten. 

Nog om det för nu. 

Idag slutar jag vid lunch. Då blir det att åka hem, byta om och staka i tre timmar. Känner mig inte supermotiverad just nu. Trött och seg i kroppen. Men det är bara att ta tjuren vid hornen och kriga vidare. 

9 kommentarer:

Anonym sa...

De kommer gå bra för dig Adde. Även om att känns tungt å värdelöst just nu.
Styrkekram

Adam Steen sa...

Tack!

Anonym sa...

Det vänder ska du se, förr eller senare, ingen brådska, kämpa!!

Adam Steen sa...

Tack. Hoppas.

Anonym sa...

Kom igen Adam! Stark, snygg och vältränad, Inte mycket att deppa för.
Kämpa!

Anonym sa...

Allt det bästa från mig Adam

Adam Steen sa...

Tack och tack! :)

Anonym sa...

Den nya kommer ju aldrig bli pappa till Alfons eller ersätta dig. Tror många pappor har den känslan, men det funkar inte så hos barnen. Men förstår att du tycker det är jobbigt när det är ganska tätt inpå också. Dröjer nog inte länge innan någon dalkulla fått dig på fall då är allt glömt!

Kämpa!!!

Adam Steen sa...

Nej, så är det ju. Men som sagt känns det bedrövligt just nu. Haha, vem vet. Men ingen duger ju åt mig och jag duger inte heller åt någon vad det verkar.

Jag ska! Tack! :)