måndag, juni 29, 2020

Termofönster

Hallå där bloggläsare!

Jag har ju tyvärr gått från att bo tillsammans med min sambo i ett hus, till att nu i maj flytta till en egen lägenhet då vi har valt att gå skilda vägar. Det är ju i mångt och mycket fantastiskt att bo i hus, men det är inte alltid de ekonomiska resurserna räcker till det. Men en lägenhet är inte fy skam heller! Den lägenheten jag nu har köpt är riktigt nice och jag tycker att jag fick den för ett överkomligt pris, så det känns bra. 

I tidigare lägenheter jag haft så har det inte riktigt funnits någon balkong eller uteplats att tala om. Men på denna jag nu köpte så finns det faktiskt en! Något som jag då funderar på att göra är en balkonginglasning med skjutdörrar. Planen med hela den grejen är att dels få ett inbonat och hyfsat varmt rum som jag kan njuta av kvällssolen i. Men den största grejen för det är att jag ska kunna ha både mitt löpband och min skierg där i det nya "rummet". Oroa er inte, jag har redan mätt hela balkongen och båda mina träningsmaskiner får plats + att det finns rum för en stol också, så jag kan förena nytta med nöje i mitt nya lilla träningsparadis! Detta ser jag verkligen fram emot, kul med något positivt i den annars negativa med att flytta isär. 

När jag kollade lite på inglasning, termofönster och skjutdörrar så fastnade  jag för  detta företag:
 
https://www.termofonster.se/skjutdorrar/. Här har man väldigt fin kvalitet och bra produkter. Jag blev genast sugen på att inhandla en uppsättning till min balkong. Det känns ju väldigt grymt att dom har vinterisolerade skjutdörrar och termofönster. Detta kommer ju innebära att jag kan bränna av mina träningspass där, samtidigt som det utanför är rejäla minusgrader. 

När det kommer till deras skjutdörrar så har dom både dörrar av aluminum och även PVC. Här har jag inte riktigt bestämt mig vilken variant jag tror passar mig bäst. Men jag kommer kontakta dom och få försöka bena ut vad som är bäst. Enligt flera källor så håller dom förutom god kvalitet på sina produkter även en grym service och bra kundtjänst. 

Så är du själv i köpartankar vad gäller skjutdörrar och termofönster så tycker jag att du ska kolla in Termofönster och se vad dom kan erbjuda just dig. Det är ju också inte enbart för lägenheter, utan även för hus, sommarstugan och så vidare. 

Inga kommentarer: