tisdag, juni 09, 2020

Vann ”Vitamin Well Summer Run” och lite annat

Tre saker jag gillar: Alfons, Benzen och mina Leki-stavar
Alfons på väg till dagis och utflyktsdag
Jag är ute på vandring med skolan 
Jag verkar ha vunnit ”Vitamin Well Summer Run”, kul!


Hej på er. 

Morgonen började med att jag lämnade Alfons på dagis och Boris hos Amanda. Därefter tog jag mig hem och cyklade sen till Plättbacken/Paradisbacken. Det är sista veckan för eleverna på skolan. Så inga lektioner, istället är det aktiviteter för hela slanten. Idag är det vandring upp till Bjusan. Vi har gått längs mina favoritstigar som jag ofta springer på, skoj. Så på denna vilodag får jag in både 8-9 kilometer promenad och cirka 25 kilometer cykel, bara det nu är uppehåll så jag kan cykla och hämta Alfons. Perfekt med vardagsmotion, dessutom fasta idag. Som gjort för fettförbränning!

Fick till lite bättre sömn i natt, så jag är lite piggare igen. Det i kombination med vila från träning blir nog bra inför morgondagens löpintervaller och hopp. Tänkte försöka köra banintervaller då, hoppas bara Kvarnsvedens IP är öppet då. 

Vi hörs senare!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad heter modellen på den där 2XU-jackan?

Adam Steen sa...

Det är denna: https://www.skistart.com/p-62486-2xu-xvent-run-jacket-men.aspx

Anonym sa...

Tack! Är du nöjd? Användbar för löpning och rullskidor?

Adam Steen sa...

Inga problem. Absolut nöjd. Ja, inga problem :) har small på denna, om det säger dig något :)