torsdag, juli 23

163 kilometer cyklingHej på er!

Tung start i morse, dels är jag lite segstartad, men även motvinden var på sitt bästa humör och gjorde allt för att försöka få mig ur balans. Jag höll mig dock vid gott mod hela rundan och bara det är ju en seger i sig. 

Körde tredje cykelpasset för året och i princip samma runda som de två andra gångerna, en liten extraskarv över Plintsberg bara: Bullermyren - Norr Amsberg - Smedsbo - Falun - Grycksbo - Bjursås - Sörskog - Ingels - Rättvik - Tällberg - Plintsberg - Leksboda - Hjortnäs - Leksand - Djura - Djurås - Bäsna - Bullermyren. 

Det var som sagt en riktigt seg vind idag, rejäla vindbyar stundtals. Längs med rutten så tyckte jag mig se att vimplar, flaggor, träd och så vidare vred sig från det hållet jag skulle åka till, vilket kändes som att vinden verkligen jävlades med mig idag. På toppen i Sörskog så låg jag sju minuter bakom min egna lilla skamgräns på 30 km/h, men sedan plockade jag in det allt mer och vid 13 mil så lyckades jag äntligen ta mig över 30 i snitt, det höll jag sedan hela vägen in! Vinden från Leksand och hem var faktiskt medvind också! 

Hade helt okej ben idag, inga som stack ut, men ej heller några tröttingar. Väldigt skoj med cykel som jag tidigare nämnt! 

Rundan landade på 5,20 timmar och 163 kilometer. Snittpulsen blev 124. En fin dag i sadeln! Blev bara två kisspauser under hela rundan, inga fler stopp. Jag intog två flaskor sportdryck från +Watt (använd koden "ADAM20" för 20% rabatt på hela sortimentet), en bar och två energigels.

Avslutade hemma med lite chins, toes to bar, hopprep, magövning i gummiband och fem TRX-övningar. 

Några bilder:Pisspaus i Bjursås
Långa raksträckor mellan Sörskog och Ingels

Dagens vapen x 2

Glad och pigg
Orosmoln i Nedre Gärdsjö. Klarade mig dock från regn hela dagen!

Inga kommentarer: