måndag, juli 13, 2020

34,5 kilometer löpning i skogenMäktigt med en fartkamera på Sången-vägen, passa er

Hej på er. 

Idag fick mina Hoka Speedgoat en ny fin löprunda över stockar och stenar. Jag sprang i princip exakt samma runda som på midsommardagen. Skillnaden var att jag idag tog en liten extrasväng från Björnberget och runt Gröntjärnen på några kilometer. Då slapp jag slarva på slutet, istället hade jag ont om tid för att hinna hem till mina planerade tre timmar, så jag fick skicka på lite extra under den sista timmen. De sista 25 minuterna gick i 4,18 min/km-tempo. Höll mig ändå precis på gränsen till AI, skönt att släppa på lite och att det svarar hyfsat bra. 

I övrigt var det ett fint träningspass. Kändes bra första halvan, lite segt mellan 1,30-2,10 ungefär, tryckte en gel med timmen kvar och i övrigt drack jag bara vatten. Lite småseg uppför, men på flacken kändes det bra. 

Fick in 3,03 på klockan och 34,5 kilometer. Fin start på veckan. Imorgon väntar vilodag, skönt. 

Inga kommentarer: